İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi
ee
Temel Düzey Risk Değerlendirme Eğitimi
Ergonomi Eğitimi

yangin-egitimi-bursa-1yangin-eğiticisi-egitimi-bursa-2yangin-sertifikasi-egitimi-bursa-3yangin-egitici-egitimi-sertifikasi-bursa-4

1.SEVİYE YANGIN EĞİTİCİSİ SERTİFİKA EĞİTİMİ

BİLGİ VE BAŞVURU ŞARTLARI

Eğitim Başvurusu yap

TANITIM
1.Seviye Yangın Eğitici Eğitimi sertifika programı; Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Özel Sektöre ait İşletmelerin yangınla ilgili birimlerinde çalışanlarına, İş Güvenliği Uzman ve Teknikerlerine, İş Sağlığı ve Güvenliği çalışanlarına, yangın söndürme araç ve gereçlerinin üretimini ve pazarlamasını yapan firmaların eğitim personeline ve çalıştığı kurumda ilgili personele genel yangın eğitimi verme yetkinliğine sahip, acil eylem planlaması yapabilen, yangın ve yangın güvenliği konusunda tecrübe sahibi personellere yöneliktir.

EĞİTİMİN AMACI
Eğitici Adaylarına, tüm çalışanlara ve ziyaretçilere yönelik; yangın genel bilgilerini aktarabilecek, yangın müdahale planı yapabilecek ve uygulayacak, yangın önleme, söndürme ve kurtarma tekniklerini çalışanlara öğretip deneyim kazandırabilecek, yangın söndürme araç ve gereçlerini tanıtıp kullanmasını öğretebilecek, tahliye esaslarını ve planlamasını yapabilecek ve yaptırabilecek, yangın müdahale ekiplerinin koordinasyonunun sağlanması ve ekiplerin görev ve çalışma şekillerini ayrı ayrı her ekip için eğitim programı hazırlayabilecek ve ekiplerin yıllık tatbikatlarını yaptırabilecek bilgi, tecrübe ve uygulama yapma yetisini kazandırmaktır.

SERTİFİKA
Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar Uludağ Üniversitesi’nin ilgili birimleri  tarafından hazırlanan 1.SEVİYE YANGIN EĞİTİCİSİ SERTİFİKASI almaya hak kazanacaklardır.

EĞİTİM SÜRESİ
45 Saat (5 gün)